Warta

  • PP (polipropilén) Blok tipe kantong klep handap

    PP (polipropilén) Blok tipe kantong klep handap

    PP Blok kantong bungkusan handap kasarna dibagi jadi dua jenis: kantong kabuka sarta kantong klep.Ayeuna, kantong buka-sungut multi-tujuan seueur dianggo.Aranjeunna mibanda kaunggulan handap pasagi, penampilan geulis, sarta sambungan merenah tina sagala rupa mesin bungkusan.Ngeunaan klep ...
    Maca deui
  • Sabaraha jinis pilem palapis atanapi pilem laminated dina polybag anyaman pp

    Sabaraha jinis pilem palapis atanapi pilem laminated dina polybag anyaman pp

    Biasana aya 4 jinis pilem palapis anu dianggo dina kantong anyaman PP.Jinis pilem palapis sareng pasipatanana mangrupikeun syarat awal kantong anyaman PP.Ieu peryogi kauninga sateuacan milih bahan pilem anu pangsaéna.Gumantung kana sarat pamaké, lima jenis pilem palapis atanapi laminated f ...
    Maca deui
  • Versatility of BOPP anyaman Kantong dina Industri bungkusan

    Versatility of BOPP anyaman Kantong dina Industri bungkusan

    Di dunya bungkusan, kantong anyaman poliétilén BOPP parantos janten pilihan populér pikeun usaha anu milari solusi bungkusan anu awét sareng pikaresepeun.Kantong ieu didamel tina pilem BOPP (polipropilén berorientasi biaxial) anu dilaminasi kana lawon anyaman polipropilén, ngajantenkeun aranjeunna kuat, cimata-...
    Maca deui
  • naha milih ad * kantong béntang pikeun pak mortir garing, bungkusan gypsum, semén.

    naha milih ad * kantong béntang pikeun pak mortir garing, bungkusan gypsum, semén.

    Pikeun bahan bungkusan tina mortir garing, moyok sareng semén, milih kantong bungkusan anu leres penting pisan pikeun mastikeun kasalametan sareng kualitas produk.Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd. nyaéta produsén ngarah jeung 20 taun pangalaman dina ngahasilkeun kualitas luhur bahan wangunan pa ...
    Maca deui
  • kantong jumbo tipe 10: sirkular FIBC -duffle luhur jeung handap datar

    kantong jumbo tipe 10: sirkular FIBC -duffle luhur jeung handap datar

    Kantong jumbo FIBC buleud, mangrupikeun pilihan populér pikeun ngangkut sareng nyimpen rupa-rupa bahan.Kantong raksasa ieu didamel tina polipropilén, bahan anu awét sareng fleksibel anu tiasa nahan kargo dugi ka 1000kg.Desain buleud tina kantong FIBC ieu ngagampangkeun ngeusian sareng dicekel, ngajantenkeun aranjeunna janten ...
    Maca deui
  • Jumbo Kantong Tipe 9: Circular FIBC - Top spout Jeung ngurangan spout

    Jumbo Kantong Tipe 9: Circular FIBC - Top spout Jeung ngurangan spout

    The Ultimate Guide to FIBC Giant Bags: Sagala Anu Anjeun Kedah Nyaho Kantong jumbo FIBC, ogé katelah kantong bulk atanapi wadah bulk panengah anu fleksibel, mangrupikeun pilihan anu populér pikeun ngangkut sareng nyimpen rupa-rupa bahan, tina séréal sareng bahan kimia pikeun bahan konstruksi sareng seueur deui. .Dijieun tina p...
    Maca deui
  • Jumbo Kantong Tipe 8: Circular FIBC - Top Buka Jeung ngurangan spout

    Jumbo Kantong Tipe 8: Circular FIBC - Top Buka Jeung ngurangan spout

    Ngawanohkeun FIBC babak inovatif kami kalawan luhur kabuka sarta desain solokan, solusi sampurna pikeun kaperluan penanganan bahan bulk Anjeun.Kantong bulk serbaguna sareng awét ieu dirancang pikeun nyayogikeun panyimpen sareng transportasi anu épisién sareng gampang tina rupa-rupa bahan, ti bubuk sareng granul ...
    Maca deui
  • kantong jumbo tipe 7: sirkular FIBC - luhur kabuka sarta handap datar

    kantong jumbo tipe 7: sirkular FIBC - luhur kabuka sarta handap datar

    Kantong bulk sirkular (FIBC) boga awak sirkular/tubular nu mangrupa tanpa kelim.Kalayan ukur panel luhur sareng handap ngajahit kana kantong, kantong gaya sirkular idéal pikeun bahan anu saé sareng hidroskopis.Kantong Bulk / Kantong FIBC ieu didamel tina lawon anyaman sirkular / tubular ...
    Maca deui
  • tipe jumbo 6: duffle luhur jeung spout ngurangan

    tipe jumbo 6: duffle luhur jeung spout ngurangan

    Warta hébat pikeun perusahaan tas fibc industri!Perusahaan kami tiasa nyaluyukeun kantong anyaman gumantung kana sarat palanggan sareng pabrik anu sasuai sareng standar produksi pikeun kantong anyaman kelas pangan sareng kantong anyaman anu disertipikasi PBB pikeun transportasi bahan bahaya.jintang(boda)...
    Maca deui
  • tipe jumbo 5: luhur kabuka sarta ngaleupaskeun spout

    tipe jumbo 5: luhur kabuka sarta ngaleupaskeun spout

    Nalika ngirim jeung nyimpen produk bulk, fléksibel panengah bulk wadahna (FIBC) tas mangrupakeun pilihan populér alatan versatility maranéhanana jeung ongkos-efektivitas.Nanging, nalika milih perusahaan FIBC, sababaraha faktor kedah dipertimbangkeun, kalebet jinis nozzle anu dianggo pikeun ngeusian sareng ngaleupaskeun....
    Maca deui
  • kantong jumbo tipe 4 ngeusian spout na handap ngurangan

    kantong jumbo tipe 4 ngeusian spout na handap ngurangan

    TAS FIBC ti china.Wadah Bulk Perantara Fleksibel (ogé katelah FIBCs, Kantong Bulk, kantong Jumbo atanapi kantong tote 1 ton) mangrupikeun produk bungkusan fleksibel anu aman ngamuat bahan garing sareng leupas tina 500kg- 2000kg atanapi langkung.Kantong Jumbo - Kantong FIBC tiasa nahan beurat tina bahan naon waé (sapertos ...
    Maca deui
  • kantong jumbo-tipe 3: ngeusian spout na handap datar

    Kantong FIBC kalayan ngeusian spout sareng kantong FIBC handap datar mangrupikeun pilihan anu saé nalika ngangkut sareng nyimpen bahan bulk.Ieu wadah bulk panengah fléksibel dipikawanoh pikeun durability maranéhanana, versatility jeung ongkos-efektivitas.Nalika anjeun nambihan fitur sapertos ngeusian spout sareng rumah susun, anjeun kedah ...
    Maca deui