Kabar

  • PP (polypropylene) Blok ngisor tutup tutup jinis tas

    PP (polypropylene) Blok ngisor tutup tutup jinis tas

    PP Block tas kemasan ngisor kira-kira dipérang dadi rong jinis: tas mbukak lan tas tutup.Saiki, tas mbukak mulut serbaguna digunakake kanthi akeh.Padha duwe kaluwihan saka ngisor kothak, katon ayu, lan sambungan trep saka macem-macem mesin packaging.Babagan katup ...
    Waca liyane
  • Carane akeh macem-macem jinis lapisan film utawa film laminated ing pp dirajut polybag

    Carane akeh macem-macem jinis lapisan film utawa film laminated ing pp dirajut polybag

    Biasane ana 4 jinis lapisan film sing digunakake ing tas anyaman PP.Jinis film lapisan lan sifate minangka syarat awal tas anyaman PP.Iki kudu ngerti sadurunge milih materi film sing paling apik.Gumantung ing syarat pangguna, limang jinis lapisan film utawa laminated f ...
    Waca liyane
  • Versatility saka BOPP Woven Bags ing Industri Packaging

    Versatility saka BOPP Woven Bags ing Industri Packaging

    Ing jagad kemasan, tas anyaman polietilen BOPP wis dadi pilihan populer kanggo bisnis sing golek solusi kemasan sing tahan lama lan visual.Kantong kasebut digawe saka film BOPP (biaxially oriented polypropylene) sing dilapisi dadi kain tenunan polipropilena, dadi kuwat, luh-...
    Waca liyane
  • kok milih ad*star bag kanggo ngemas mortar garing, kemasan gypsum, semen.

    kok milih ad*star bag kanggo ngemas mortar garing, kemasan gypsum, semen.

    Kanggo bahan kemasan saka mortir garing, plester lan semen, milih tas kemasan sing tepat iku penting kanggo njamin safety lan kualitas produk.Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd. minangka produsen terkemuka kanthi pengalaman 20 taun kanggo ngasilake bahan bangunan berkualitas tinggi ...
    Waca liyane
  • jinis tas jumbo 10: bunder FIBC -duffle ndhuwur lan ngisor warata

    jinis tas jumbo 10: bunder FIBC -duffle ndhuwur lan ngisor warata

    Tas jumbo FIBC Round, Apa pilihan populer kanggo transportasi lan nyimpen macem-macem bahan.Tas raksasa iki digawe saka polypropylene, bahan awet lan fleksibel sing bisa nampung nganti 1000kg kargo.Desain bunder tas FIBC iki nggawe gampang diisi lan ditangani, nggawe ...
    Waca liyane
  • Jumbo Bag Type 9: Circular FIBC - Top spout lan discharge spout

    Jumbo Bag Type 9: Circular FIBC - Top spout lan discharge spout

    Pandhuan Ultimate kanggo FIBC Giant Bags: Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Tas jumbo FIBC, uga dikenal minangka tas akeh utawa wadhah akeh menengah fleksibel, minangka pilihan populer kanggo ngangkut lan nyimpen macem-macem bahan, saka biji-bijian lan bahan kimia kanggo bahan konstruksi lan liya-liyane. .Digawe saka p...
    Waca liyane
  • Jumbo Bag Type 8: Circular FIBC - Ndhuwur Open lan discharge spout

    Jumbo Bag Type 8: Circular FIBC - Ndhuwur Open lan discharge spout

    Ngenalke FIBC babak inovatif kanthi desain ndhuwur lan saluran sing mbukak, solusi sing sampurna kanggo kabutuhan penanganan materi akeh.Tas akeh sing serbaguna lan awet iki dirancang kanggo nyedhiyakake panyimpenan lan transportasi sing efisien lan trep kanggo macem-macem bahan, saka bubuk lan granul ...
    Waca liyane
  • jinis tas jumbo 7: bunder FIBC - ndhuwur mbukak lan ngisor warata

    jinis tas jumbo 7: bunder FIBC - ndhuwur mbukak lan ngisor warata

    Kantong akeh bunder (FIBC) duwe awak bunder / tubular sing tanpa jahitan.Kanthi mung panel ndhuwur lan ngisor jahitan menyang tas, tas gaya bunder becik kanggo bahan nggoleki lan hidroskopik.Tas Bulk / Tas FIBC iki digawe saka kain tenun bunder / tubular ...
    Waca liyane
  • jinis jumbo 6: duffle ndhuwur lan discharge spout

    jinis jumbo 6: duffle ndhuwur lan discharge spout

    Kabar apik kanggo perusahaan tas fibc industri!Perusahaan kita bisa ngatur tas anyaman gumantung karo syarat pelanggan karo pabrik sing tundhuk karo standar produksi kanggo tas anyaman bahan pangan lan tas anyaman sing disertifikasi PBB kanggo transportasi bahan mbebayani.jintang(boda)...
    Waca liyane
  • jinis jumbo 5: ndhuwur mbukak lan discharge spout

    jinis jumbo 5: ndhuwur mbukak lan discharge spout

    Nalika ngirim lan nyimpen produk akeh, tas kontaner akeh intermediate fleksibel (FIBC) minangka pilihan populer amarga fleksibilitas lan efektifitas biaya.Nanging, nalika milih perusahaan FIBC, macem-macem faktor kudu dianggep, kalebu jinis muncung sing digunakake kanggo ngisi lan ngeculake....
    Waca liyane
  • tas jumbo jinis 4 isi spout lan discharge ngisor

    tas jumbo jinis 4 isi spout lan discharge ngisor

    FIBC BAGS saka china.Wadah Bulk Menengah Fleksibel (uga dikenal minangka FIBCs, Tas Bulk, tas Jumbo utawa tas jinjing 1 ton) minangka produk kemasan fleksibel sing ngemot bahan garing lan longgar kanthi aman saka 500kg- 2000kg utawa luwih.Tas Jumbo - tas FIBC bisa nahan bobot saka materi apa wae (kayata ...
    Waca liyane
  • tas jumbo-jinis 3: Isi spout lan ngisor warata

    Tas FIBC kanthi ngisi spout lan tas FIBC ngisor sing rata minangka pilihan sing apik nalika ngangkut lan nyimpen bahan akeh.Iki wadhah akeh penengah fleksibel dikenal kanggo kekiatan, versatility lan biaya-efektifitas.Yen sampeyan nambahake fitur kaya ngisi spouts lan flat, sampeyan kudu ...
    Waca liyane