• punëtori për vizatimin e telave

  • punishte thurjeje

  • punishte veshjesh

  • punishte printimi

  • punëtori për prodhimin e çantave

  • punishte qepëse

Produktet tona

Preciziteti, Performanca dhe Besueshmëria

Nga çanta e valvulës së poshtme të bllokut deri te pëlhurat e endura PP, pajisjet tona të përparuara të pronarit mund të ofrojnë produkte me cilësi të pashembullt në çdo aplikim për të përmbushur kërkesat e klientit.Kontaktoni një specialist

  • gsdgds
  • gdsg
  • gdsgs
  • dsfsdgs

Rreth nesh

Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd. u themelua në vitin 2001, dhe aktualisht ka një degë tërësisht në pronësi të quajtur Hebei Shengshi Jintang Packaging Co., Ltd. Ne kemi gjithsej tre fabrika tona, fabrika jonë e parë Ajo zë mbi 30,000 metra katrorë dhe më shumë se 100 punonjës që punojnë atje.Fabrika e dytë e vendosur në Xingtang, në periferi të qytetit Shijiazhuang.E quajtur Shengshijintang Packaging Co., Ltd.Ajo zë mbi 45,000 metra katrorë dhe rreth 200 punonjës që punojnë atje.Fabrika e tretë Ajo zë mbi 85.000 metra katrorë dhe aty punojnë rreth 200 punonjës.Produktet tona kryesore janë çanta e valvulës së poshtme të bllokut të mbyllur me nxehtësi.

Avantazhi ynë 01

Madhësia e fabrikës (metra katrorë)

Ne kemi tre fabrika të veta, e para mbulon një sipërfaqe prej 30,000 metrash katrorë, e dyta mbulon një sipërfaqe prej 45,000 metrash katrorë dhe e treta mbulon një sipërfaqe prej 85,000 metrash katrorë.Na kontaktoni

sdad

Avantazhi ynë 02

Madhësia e fabrikës (metra katrorë)

Ne kemi një sërë pajisjesh të avancuara nga ekstrudimi në paketim.Ne kemi pajisje testimi të cilësisë së përsosur për të siguruar që cilësia e produktit plotëson rreptësisht kërkesat e klientëve.Na kontaktoni

sasda

Avantazhi ynë 03

Informacione Tregtare

Vëllimi vjetor i shitjeve (milion dollarë amerikanë): 10 milion dollarë - 50 milion dollarë amerikanë Vëllimi vjetor i blerjeve (milion dollarë amerikanë): 2.5 milion dollarë - 5 milion dollarë.Na kontaktoni

fghfdhh